Sous le Charme

Sous le Charme bestaat uit Ineke van der Borg (zang) en Wolfram Reisiger (piano en accordeon). Met veel beleving en passie zingt Ineke chansons van haar zo geliefde Barbara, van Edith Piaf, Jacques Brel en van vele anderen. Daarbij laat ze zich inspireren door het prachtige spel en de improvisaties van Wolfram. Moeiteloos schakelen ze samen over van 'klassiek 'naar licht en jazzy.

Optredens

Sous le Charme voelt zich thuis in intieme theaters, gezellige cafés en in huiskamers. In Zutphen en omgeving, en ook in het hele land.

Voor de Alliance Française trad Sous le Charme op in Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Dalen, Den Helder, Meppel, Ommen, Roermond en Roosendaal (NB). Ook zijn Ineke van der Borg en Wolfram Reisiger graag geziene gasten op de vrijdagmiddagconcerten in Huis Welgelegen en Klein Engelenburg van Domus Magnus.

Aanbevelingen

Klaas Stok, dirigent/organist

'Ineke heeft een bijzonder timbre en expressieve voordracht.'
'Met het lied 'Ken je mij' van Trijntje Oosterhuis wist ze mij zeer te boeien.'

Meer aanbevelingen >>

jubileumconcert

Feest! Want Sous le Charme bestaat dit jaar 10 jaar. Dat vieren we met een jubileumconcert op zaterdag 19 november 2016, in de buurt van Zutphen. Heel blij zijn we met de medewerking van gitarist Frank Ong-Alok en van vinoloog en tv-maker Klaas Drupsteen! Meer informatie hierboven onder '10 jaar'.